web statistics

Sleepwalker

En ung tjej som bekymrar sig över att hon börjat gå i sömnen och har mardrömmar, beger sig till ett sömnforskningscenter för att få hjälp.
5.2 / 10
Speltid:01 tim 28 min
Kvalitet: WEB-DL
Språk: Engelska
Elliott Lester

Skådespelare

LÄMNA EN KOMMENTAR

avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Ihate Cinaviasson

Vad får man om parar en underlig skräckfilm om dödsriket från 70-talet,med en LSD-trip som man somnar ifrån,men som ändå ger upphov till skumma drömmar om att leva i skiftande,parallella verkligheter ?. Ja,det vetefan faktiskt,men särskilt långt ifrån denna “Sleepwalker”-film lär det inte bli !. -Jösses vilken underlig rulle !. Izabella Scorupco (beklagar ev, stavningen) var en riktig surprise, uppdykandes här,i en välspelad roll som psykiater. -Evigt ung,evigt vacker.som alltid. Å sexig som fan !. Ahna O´Reilly bär fram sin huvudroll med bravur,trots att både den och handlingen är hopplöst urflummade !. Jag har aldrig sett/hört talas om henne tidigare,men här ser vi definitivt en skådis med framtiden för sig !.

Gillar du Sci-fi som baseras på grubblerier om drömmar som trasslar in sig i andra,främmande personers,komatösa medvetandetillstånd,i samband med sömngångande ?. Och själar (som inte ens när de levde var helt krya i huve´t) som vinglar omkring,ovetandes om att de är döda ?. Samt ofrivilligt hattande mellan olika versioner av verkligheten,med folk som försvinner och dyker upp lite hastigt å lustigt,från ena da´n till den andra ?. I såfall: GRATTIS !!. EN STOOOR,FANTASTISK FILMUPPLEVELSE VÄNTAR DIG !!.

För övriga: Drick lite mineralvatten och somna om. I morr´n kan du leta vidare.

/I.

wpDiscuz
Stöd sidan - stäng av annonsblockeraren. Tack! :-)
OK